Versjon 2.0 | Gyldig fra 01.10.18 | Utarbeidet av Daglig leder | Godkjent av styreleder

Personvernerklæring for arctic heating as

Arctic Heating har drevet elektromekanisk produksjon siden 1965, og er i dag en ettertraktet leverandør til ulike bransjer. Selvfølgelig på grunn av vår erfaring og kompetanse, men også fordi vi evner å skreddersy komplette leveranser til riktig pris.

Vi er stadig på utkikk etter nye prosjekter, store som små. Som din samarbeidspartner, kan vi tilby høy kompetanse og kvalitet hele veien – fra produktutvikling og prototyping, til produksjon og test.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Arctic Heating AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Formål med behandlingen

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder; Navn, adresse, telefonnummer og e- postadresse.

Personopplysninger som lagres

Informasjon om navn, adresse, telefon, e- postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).
Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e- post, telefon og SMS.
Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp. Vi bruke rinformasjonskapsler / cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler på http://www.youronlinechoices.com/nor/

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere (f.eks fraktselskaper osv)

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister inntil kundeforholdet blir inaktivt, og videre i 3,5 år. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Daglig leder påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
Per Roger Pettersson,
prp.arctic@heating.no
Arctic Heating AS,
Smidsrødveien 95,
NO- 3120 Nøtterøy

Arctic Heating AS

Smidsrødveien 95
3120 Nøtterøy

VEIBESKRIVELSE

RING OSS

Kontakt oss gjerne på telefon.
Vi ser frem til å høre fra deg.

+47 33 30 42 20

Facebook

Følg oss gjerne på Facebook for litt innsikt i vår hverdag.

fb.com/arctic-heating-as

Lukk meny